Cursussen & Workshops bij Atelier Goselaere
Cursussen       Workshops       Contact

Workshop schilderen

U wilt met uw familie, vrienden of collega's een dagdeel aan de slag met verf en kwast!
Samen schilderen kan een prachtige manier zijn om elkaar (beter) te leren kennen. Atelier Goselaere verzorgt workshops. U maakt uw wensen kenbaar en er wordt een onderwerp gezocht, dat past bij de groep. Er kan individueel gewerkt worden, waarbij elke deelnemer een eigen doek krijgt. Het is ook mogelijk gezamenlijk te werken aan een groot doek of te werken in groepjes. In het atelier werken we met groepen van maximaal 12 personen. Bij een groter aantal deelnemers wordt er in overleg met u een passende locatie gezocht.

Het is leuk en veelal leerzaam om te zien hoe familie, vrienden of collega's omgaan met afspraken, met taken, dan wel het uitvoeren van opdrachten. Het gaat echter vooral om een ontspannen manier van samenwerken, waarbij er gezocht wordt naar oplossingen en waarbij ideeën uitgewerkt worden op een creatieve manier.
Verf en een wit doek dagen uit, geven moed en vooral veel plezier!

De workshop wordt gegeven door kunstenaar Adriana Mast. Zij weet op een enthousiaste manier de deelnemers te inspireren. Het eindproduct is een fraaie herinnering aan een dag(deel) met vrienden, familie of collega's.

Groepen van 6-12 personen betalen € 35,- p.p. incl. 21% BTW, waarbij koffie en thee is inbegrepen. (Bij minder dan 6 deelnemers betaalt u voor 6 personen.) De workshop duurt minstens 2 uur incl. instructie/uitleg, begeleiding, het gebruik van kwasten en verf. De te gebruiken schildersdoeken worden extra in rekening gebracht.

Bij grotere groepen kunnen wij samen met u zoeken naar een geschikte locatie. Workshops kunnen natuurlijk ook gehouden worden in bijvoorbeeld een kantine of zelfs in de openlucht. U krijgt dan wel te maken met een reiskostenvergoeding.

Wilt u met de groep voor of na de workshop lekker eten, dan is er een mogelijkheid om een lunch of een diner te organiseren.

Wanneer u meer tijd tot uw beschikking heeft kunt u de schilderworkshop combineren met een natuurwandeling. Atelier-galerie Goselaere ligt direct aan het Nationaal Park Dwingelderveld.

Bekijk het workshop aanbod 2024 1e helft (pdf)  »


 

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via info@goselaere.nl of
per telefoon 0522-472632

Workshops 2024 1e helft (pdf)  »

Workshops Schilderen

Workshops Schilderen

Workshops Schilderen

Workshops Schilderen

© Atelier/Galerie Goselaere, Witteveen 9, 7963 RB Ruinen, info@goselaere.nl | 0522-472632 | Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden